22 Eylül 2011 Perşembe

Xnetwork nedir? - İnternette para kazanma sistemlerinde devrim!!

İnternetten Para Kazanmak İstermisiniz?   

   İnternetten  kolay para kazanmak isteyen kişilerin çok kullandıkları yöntem olan  affiliate marketing (internetten online para kazanma yöntemleri)in  mantığının çok basit  (komisyonculuğun internet üzerinden yapılması olarak tanımlanabilir. ) olmasına ragmen  ürün daha önceleri oldukça iyi paralar kazandırmış olmasına rağmen  Google'in bazı sitelerin reklamlarını yayımlamaması nedeniyleeski satış hızını kaybetti .
 Oturduğunuz Yerden para kazanacaksınız!!!!!!
   İşte google'nin yapmış olduğu reklam yayını kısıtlamaları sonrasında bu işle uğraşanlar internet üzerinden yeni pazarlama yöntemleri aradılar ve pazarlama yöntemlerinde bir devrim yaratarak Xnetwork sistemini faaliyete geçirdiler.
   Sistem size bir internette ürün pazarlayan hazır bir siteyi size kiralamakta  ve otomatik olarak Xürün adını verdiğimiz ürünler  bu site üzerinden satışa sunulmaktadır. Sitenin tasarımı sayesinde google aramlarda  ilk sıralarda çıkarak sitenize daha fazla  müşteri gelebilmekte. Siz oturduğunuz yerden siteniz üzerinden internette para kazanmaya devam ediyorsunuz.
Bana xnetwork sistemi içerisinde verilen siteye  http://www.evden-para-kazanin.net/.  linkten ulşubilirsiniz.
 
 Xnetwork ne kadar kazandırır?
   Xnetworkun bir diğer farkı size alternatif kazanç imkanı sunmasından geliyor. Sitenizden hiç satış yapmasanız dahi eğer Xnetwork üye ağacını oluşturduysanız size ömür boyu 3 ayda bir 6000 Tl ödüyor.   Xnetwork üyelik sistemi ilede size kazandırıyor. Xnetwork üzerinden tek katılımla  ömür boyu 3 ayda bir 6000 TL kazanabilirsiniz. Her katılım için kazancınıza 6000 TLekleyin.
Xnetwork sisteminin örnek Kazanç planı aşağıdadır.
xn4 Xnetwork Pazarlama Planı


     Xnetworke ilk katılım 150 TL . Bu sizin 3 aylık Xdükkanınızın kirası yani siz ayda 50 Tl ye dükkan kiralıyorsunuz. Elektrik parası yok, su parası yok, yakıt parası yok. Xdükkan siz uyurken satış yapıyor.
      Ben ilk ayda bu parayı Xdükkan satışlarından kazandım.  Eylül 20 itibarı ile Xticaret 2 aylık satış grafiği aşağıdadır..

 Xnetwork sistemi kazandırır mı?
 
           Eğer 3 ay sonra eğer xnetwork agacında yeterli üyeye sahip olmazsanız yine 150 Tl ödeyip dükkan kiranızı uzatıyorsunuz, dükkanda kazanmaya devam ediyorsunuz. Ancak Xnetwork ağacında 5 nci seviyeden sonra dükkan kirası yok, 7 nci seviyede üyeleri tamamlamışsanız artık siz yan gelip keyfinize bakabilirsiniz.
Çünkü 3 ayda 6000 Tl hesabınıza yatmaya başlayacak.hemde ömür boyu.

Xnetwork ürünleri neler?

  Xnetwork ürünleri kolay satılabilen birçok insanın tercih edeceği  elektronik ortamda satışı yapılabilen fiziki ürün,dijital kitap, yazılın vb. ürünlerden oluşmaktadır. Sizin satış sonrasında bir sorumluluğunuz yok sadece komisyonunuzu alıp çekiliyorsunuz. Ürünü müşteriye ürün sahibi teslim ediyor.


  Geç kalmadan sizde Xnetworkle tanışın.  Neden bu kadar kolay para kazanma sistemi içinde yer alıp sizde binlerce lira kazanmayasınız. yapacağınız tek şey aşağıdaki linkten sistemin çalışması ile ilgili linki tıklamak ve incelemek.
   İnternetten para kazanmayı öğrenmenin zamanı geldi. İnternetteki zamanınızı değerlendirmek istiyormusunuz?
Haydi hep beraber kazanalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder