9 Eylül 2011 Cuma

Türkiyede internetten Profesyonelce Para kazanma Yöntemi

Türkiyede internetten profesyonelce para kazanma sistemini yeniden tanımlayan ve insanların kandırılmadan gerçekten para kazanmasına imkan tanıyan bir network sistemi hayata geçirildi.

Xnetwork-Türkiyede internetten Profesyonelce Para kazanma Yöntemi

   Xticaret Türkiyede e ticarette bir ilk’e imza atarak Affiliate Marketing (satış ortaklığı) ve Network marketing (Ağ satiş sistemini) sistemini birleştirdi. XNetwork adı verilen bu yeni sistem ile satış ortakları hem alt üyeler oluşturarak kazanacak hem de alt üyelerinin Network ağından komisyon kazancı sağlayacaktır. Yani sisteme üye olan kişiler iki yönde para kazanmaya başlıyorlar. 
   XNetwork Türkiyede Network marketing sistemine yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. Sistemde hem üyelerinizin katılımları ile gelir elde ederken diğer tarafta sistemin size sunmuş olduğu satış sitesi üzerinden satacağınız e-ürünlerden para kazanıyorsunuz. Kazancınız çifte hatta üçe  katlanıyor. Nasılmı ?


      Sistem size maliyeti aslında çok küçük bir meblağ ( 150 TL)  tutmaktadır. Bu yatırmış olduğunuz parayı çok yakın bir sürede geri kazanabileceğiniz gibi devamında üye sayınıza göre 6.300 TL kazandırır. Tek seferlik değil ömür boyu her 3 ayda bir 6300 TL alacaksınız.
   Xnetwork sisteminin işleyişi mantığını, ve tanıtım videosunu görmek için aşağıdaki linkten ana sayfaya ulaşabilirsiniz.
Tanıtım videosu için lütfen tıklayınız
  Siteye ilk girdiğinizde sizi bir video ve gelişmeleri takip edebilmeniz açısından mail adresinizi girebileceğiniz bir pencere karşılıyor. Daha sonra bu sistem hakkında merak ettiğiniz herşeyi öğrenebileceğiniz geniş ve düzgün anlatımlar içeren yazılar ve videolar sizleri dahada bilgilendiriyor. Ben bir göz atmanızı tavsiye ederim
    Bu sistemle artık internette geçirdiğiniz zamanı kendinize faydalı para kazanabileceğiniz sisteme dönüşmesi çok kolaylaştı. Artık boştan yere ahmetin mehmetin yazılarını beğenmek için zaman harcamayın gerçek bir iş için internette zamanınızı harcayın.
       Size hazır dükkanları sunuyorlar ve siz bu dükkan üzerinden satış yaparak para kazanıyorsunuz. Sattığınız malzeme üzerinde hiç bir sorumluluğunuz yok sadece aracısınız ve komisyon alıyorsunuz.
     Sisteme katılmak için ne yapmanız lazım olay çok basit. Aşağıda verilen linke tıklayıp sitem hakkındaki videoları seyredip sisteme üye olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder