4 Eylül 2011 Pazar

X Network A takımı ile kazanın

    Xnetworkte kazanmak bir ekip çalışması gerektirmektedir. Siz konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmasanız dahi size sponsor olacak kişilerin yapmış olduğu çalışmlar sayesinde sizin network ağınız kendiliğinden genişleyecek ve büyüyecektir. O zaman sistemin püf noktasıda burada kendini göstermektedir. Yani doğru ekipte olmak çok önemlidir.   Bende size kendileri internetteki pazarlama konularında kendi alanlarında uzman olmuş, kitap yazmış ve kitapları yüzlerce satılan bu kişilerle beraber sisteme giriş yapma imkanını size sunuyorum.
     Ana sponsor  Musa Erdoğmuş (Google Kazançları Kitabının yazarı)  , üst sponsor Serdar Ünver, ve Cüneyt Seçkin Aykaç (Türkiye'nin ilk ve tek İnternetten Para Kazanma Kiti GooMass ın yazarı)
   XNetwork Marketing ’e üye olan herkes doğrudan bir şekilde kendi altına sadece 2 üye davet ediyor. Daha sonra davet ettiği üyeler otomatik bir şekilde alt üyelerinize dağıtılıyor. Bu yöntemde amaç ekipteki herkesi desteklemek ve beraber kazanmalarını sağlayıp ekip ruhunu oluşturabilmek.
     Sizin üst sponsorunuzun davet ettiği üyelerde sizin altınıza dizildiği için sizde otomatik bir kazanca dahil olacaksınız. Örneğin XNetwork’te ana sponsor Musa Erdoğmuş’un, üst sponsor Serdar Ünverin, benim ve Cüneyt Seçkin Aykaç’ın yapmış oldukları davetler sonrasında olacak yeni üyeler de sizlerin altına dizilecektir. Burada bir ekip çalışmasını sonucunu göreceksiniz. Yani kimlerin sponsorluğunda olduğunuz, hangi ekipte yer aldığınız işin en önemli püf noktasıdır.
Olayı şöyle bir örnekle açıklayalım isterseniz;
    Diyelimki ben ekibime 500 kişinin üye olamasını sağladım. Bu kişilerden 498 tanesi benim altımdaki üyelere altına üye oalrak dağıtılacak. Sadece 2 kişi benim direk alt üyem olacaktır. Benim ekibime girenler yeni üye bulmakta zorluk çekseler dahi benim ve üst sponsorların bulacakları üyeler ile ben onları destekleyerek para kazanmasını sağlayacağım. Buradan da XNetwork Marketing ekip çalışmasına dayalı bir sistem olduğu çok rahat bir şekilde görülmektedir. Burada amaçlanan üye dağılımını eşitleyerek herkesin para kazanabilmesini sağlamak. Bu sayede daha önce internetten para kazanmayı denemiş fakat başaramamış kişileri de motive ederek kazanmasını sağlamaktır. Bu motivasyonla onlarda başarıyı görecek ve daha fazla kazanmak için çaba sarf edecektir. Sistem motivasyonu yüksek tutmak için acemilerin dahi para kazanabilmesini amaçlıyor. Siz tecrübeli olmasanız da ekibinizdeki tecrübeli ve başarılı elemanlar sizlerin kazançlarınızı belirliyor. 
     X-Network Marketing sisteminde sadece sizin davet ettiğiniz üyelerden değil, hem alt ekibinizin hem de üstteki sponsorunuzun getirdiği üyelerden para kazanacaksınız.
Neden Sizin Ekibinize Katılmalıyım?
      Google’da ilk sırlarda yer alan pek çok internet sitelerimiz bulunuyor. Gerek Cüneyt Seçkin Aykaç’ın GooMass projesi ile bizimle birlikte olan binlerce üye olsun,gerek yeni açılmakta olan reklam ajansımızla ve profesyonel bir marketer olan Musa Erdoğmuş’un reklam ağlarındaki katkılarıyla birlikte yüzlerce hatta binlerce üye ekleyeceğimiz çok aşikardır. Şu anda sahip bulunduğumuz internet siteleri ve reklam kaynaklarımızla birlikte müşterilere hızlı bir şekilde sesimizi duyuracağız. Bu durum elbette tüm ekibe kazandıracaktır. Biz bu sistemin çekirdek ekibinde en üstte bulunan bir takımız. Buradan davet edeceğimiz herkes bize katılanların altına dizilecek.
     Sizde kazanan bir ekipte yerinizi almak için geç kalmayın. Sisteme ne kadar erken ve hızlı dahil olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız.

   Neden sizde bu kadar kolay para kazanma sistemi içinde yer alaıp sizde binlerce lira kazanmayasınız? Yapacağınız tek şey aşağıdaki linkten sistemin çalışması ile ilgili linki tıklamak ve incelemek. Göreceksinizki yatırım yapacağınız küçük bir meblağla hem network ağına üst sıralarda yer alıp yeni üyelerden para kazanırken hemde  siz uyurken satış yapan bir dükkana sahip olacaksınız. Haydi hep beraber kazanalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder